Bucaspor 1928 - Yeni Mersin İdmanyurdu play-off maçı ne zaman, hangi kanalda?

Bucaspor 1928 ile Yeni Mersin İdmanyurdu arasındaki play off maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Bucaspor 1928 - Yeni Mersin İdmanyurdu play-off maçı ne zaman, hangi kanalda?

2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu 3. sırada kapatan Bucaspor 1928 ile 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, play-off 1. tur maçında karşı karşıya gelecek.

Sporseverler, Bucaspor 1928 ile Yeni Mersin İdmanyurdu arasındaki mücadelenin ne zaman ve saat kaçta oynanacağına dair araştırmalarda bulunuyor.

Bucaspor 1928 - Yeni Mersin İdmanyurdu play-off maçı ne zaman, saat kaçta?

Bucaspor 1928 ile Yeni Mersin İdmanyurdu arasında 9 Mayıs Perşembe günü Yeni Buca Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Mücadeleyi kazanan takım, play-off turunda adını 2. tura yazdırmış olacak.

Bucaspor 1928 - Yeni Mersin İdmanyurdu play-off maçı hangi kanalda?

Bucaspor 1928 - Yeni Mersin İdmanyurdu play-off müsabakasının hangi kanaldan yayınlanacağına dair araştırmalar yapılıyor. Müsabaka, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Youtube kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler